nya favoriter

Även om man inte kan tro det är det sommar. Jag har haft semester (läs, varit arbetslös/egen företagare) och hängt med där sambon varit. De senaste veckorna har vi bott i lägenheten i Västerås eftersom han arbetar där. Men nu är jag tillbaka! Imorgon ska jag äntligen jobba, och det var nog i sista sekunden. Jag håller helt på att krevera här i regnet och tristessen. En dag till och jag hade inte överlevt.

Förutom att ligga på soffan och se samtliga säsonger av unga mödrar Norge har jag hunnit fynda lite. Efter månader av letande hittade jag äntligen den perfekta whiskykaraffen för att matcha glasen makken fick i julklapp (ja, man får givetvis dricka hallonsaft ur dem ). På myrornas sprang jag också på en sockerströare, precis en sån som vi har i stugan och som varit en del av frukostbordet alla sommar de senaste 20 åren. Och fast man inte får ha socker på sina vattenmeloner (om man inte är hos farmor så klart) älskar jag den. För fem kronor fick jag nu en alldeles egen, och äntligen någonting att ställa på den förskräckliga kryddhyllan ovanför spisen.

Efter en sväng från vägen mellan Eskilstuna och Strängnäs med mamma i hennes nya Cab hittade vi en lada där de sålde indedningstidningar för 10 kronor styck. Mamma fick de med vitmånade möbler och lummiga trädgårdar och jag de med retro och danska trästolar. Också det ett lagom pris i min nuvarande ekonomiska situation.
 
 
 

RSS 2.0